Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Fred van Kempen. Ik ben 51 lentes jong. Geboren en getogen in Apeldoorn.

Al vele jaren ben ik actief als fotograaf. Wat ooit begon als hobby is inmiddels uitgegroeid naar een serieuze en professionele bezigheid, qua kennis, ervaring en (studio)apparatuur.

Dat ene moment ‘pakken’ en vast te leggen op de ‘gevoelige plaat’, dat is mijn passie. In mijn ogen is een foto veel meer dan een plaatje. Een goede foto vertelt een verhaal, roept herinneringen en emoties op. Ik wil jouw wens, jouw idee vast leggen en een eind product leveren welke voldoet aan je verwachting of deze mogelijk zelfs overtreft.

Als fotograaf ben ik veelzijdig en heb een brede ervaring. Van kleine tot grote en van stil staande tot zeer snel bewegende objecten. Maar ook kinderen en dieren, kortom de types die niet gemakkelijk stil willen zitten.

Dit alles is realiseerbaar voor een leuke prijs!

Ik durf dan ook een ‘no cure, no pay’ toe te passen. Je betaalt me 50 euro tijdens een foto sessie, een kleine vergoeding voor de tijd die ik besteed. Bij oplevering van de foto’s bepaal jij of je tevreden bent over het resultaat. Indien jij tevreden bent, ontvang je van mij de foto’s en betaal je me de rest. Als jij het resultaat niet mooi vind, dan neem je het resultaat niet in ontvangst en ben je me verder ook niets verschuldigd.

Veelal worden de foto’s alleen digitaal geleverd:

  • Digitale levering is goedkoper
  • Je bent zelf meteen de eigenaar van de originelen
  • Je kiest zelf welke foto’s je afdrukt
  • Je bent niet van iemand afhankelijk voor nabestellingen
  • Je kan de foto’s meteen zelf op je telefoon, laptop, tablet zetten of doormailen naar familie

Tegen een kleine vergoeding kan je de foto’s ook op papier krijgen. 

Scroll naar boven