U bevindt zich hier: HomeWerkwijze

Werkwijze

 

Locatie

Bij voorkeur werk ik op locatie en niet in een studio. Dit kan bij jou thuis zijn of op een andere, door jou gekozen locatie. Een sessie in een mooie (natuurlijke) omgeving kan ook erg leuk zijn. Ik beschik over de middelen om op locatie, studio kwaliteit foto's te maken. Binnen Apeldoorn reken ik geen reiskosten. Daarbuiten reken ik, in overleg, een klein bedrag voor mijn reiskosten.

 

Baby of dreumes foto's

Die kleine spruit, daar wil jij toch ook een geweldige foto van. Ze ontwikkelen en groeien zich zo snel. Een baby/dreumes shoot kom ik bij jou thuis doen. Dit duurt meestal 30 - 45 minuten.

 

1 persoons shoot

Of je nu een leuke foto will voor je ouders, vriend of vriendin of misschien wel een leuke profiel foto voor een social media, het is mogelijk. De prijs is afhankelijk van de tijd en aantal foto's die jij wenst. Als je mij laat weten wat je wilt, doe krijg je van mij een scherpe offerte.

  

Portret of familie foto's

Om een zo natuurlijk en ontspannen mogelijke situatie te creëren, maak ik portret reportages graag bij jou thuis. Een kind zal thuis meer ontspannen zijn dan in een foto studio.
Nadat we jouw wensen en verwachtingen helder hebben, starten we de fotosessie. Tijdens de sessie laat ik je de resultaten al zien, om zo het maximale resultaat eruit te halen.
Sessies duren in de regel van 1 - 1,5 uur tot 2 - 4 uur. Bij grotere gezinnen adviseer ik een uitgebreide sessie in te plannen om zo makkelijker een ontspannen sfeer te creëren en meer variatie toe te kunnen passen.

 

Huwelijks reportage

Jullie huwelijk, jullie moment, iets speciaals! Jullie bepalen de dag en mijn aanwezigheid. Dit kan een dagdeel zijn maar kan ook van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Voor een trouwrapportage stel ik een proefsessie voor. Voor die proefsessie betaal je 50 euro. Indien ik jullie huwelijks reportage ga doen, breng ik die 50 euro in mindering op de rekening.

 

Bedrijfspresentatie

Foto’s van medewerkers, bedrijfspand, autopark, interieur, presentatie, folders? Ik kan het voor je realiseren!

 

Iets anders

Uiteraard is er veel wat vast gelegd kan worden op een foto. Heb jij een specifiek idee of een wens, laat het me weten. Dan help ik je om het te realiseren. Denk hierbij onder andere aan: Familie, feesten, kinderfeestjes, (huis)dieren, sport, hobby, geboorte.

 

No cure no pay

Als ervaren en gepassioneerd fotograaf ben ik overtuigd van mijn kunnen en wil dat graag jou aanbieden. Om de drempel laag te houden werk ik op basis van 'no cure, no pay’. Je betaalt alleen een kleine vergoeding voor tijd a 50 euro. Bij oplevering van de foto's bepaal jij of je tevreden bent over het resultaat en alleen dan ontvang je de afgesproken rekening. Mocht het resultaat toch niet zijn wat je er van had verwacht, is het uiteraard ‘no cure, no pay’.

 

Levering

De nabewerkte, definitieve foto’s ontvang je digitaal (JPG). De productie van foto’s en fotoboeken op papier laat ik bij voorkeur over aan de diverse online aanbieders over (zij zijn vaak goedkoper). Indien gewenst kan ik deze rol wel op me nemen. 
Tegen een kleine vergoeding kan je de foto's ook op papier krijgen. Denk hierbij aan 10x15cm voor 2,- euro of een A4 (21x29,7cm) voor 5,- euro. Zo kunnen we afspreken dat jij de mooiste foto uitkiest en ik deze in het door jou gekozen formaat lever, doorgaans binnen enkele dagen. 

 

Prijs indicatie

Een prijs is afhankelijk van vele factoren. Onderstaande prijzen zijn om een indruk te geven. We spreken voor een shoot een maximale prijs af. Als we sneller klaar zijn, gaat de prijs omlaag. De prijs zal nooit zonder overleg hoger worden dan we afgesproken hebben. Het aantal foto's is een minimaal aantal, bij een goed resultaat zullen dit er meer worden. Jij krijgt al deze foto's digitaal, jij kan zelf kiezen welke jij het mooiste vind. Alle foto's zijn digitaal geoptimaliseerd.

Sessie Duur Prijs Aantal foto's
1 persoons shoot 0,5 - 1 uur € 25 tot € 75 20
Familie shoot kort 1 - 1,5 uur € 100 tot € 150 40
Familie shoot uitgebreid 2 - 4 uur € 150 tot € 250 80
Baby/Dreumes shoot 0,5 - 1 uur € 75 tot € 125 20
Trouwrapportage 6 - 12 uur € 300 tot € 1200 200
Bedrijfspresentatie 2 - 3 uur € 150 tot € 500 50

 Prijzen zijn exclusief BTW.

 

 

© Fred's Foto

JSN Sky template designed by JoomlaShine.com