U bevindt zich hier: HomeNieuwsPhotofacts.nl

Photofacts

Photofacts
 1. Winnaars National Geographic Fotowedstrijd nu te zien
  De National Geographic Fotowedstrijd is een wedstrijd voor enthousiaste amateurfotografen. Met behulp van de categorieën Natuur, Mens en Dier wil National Geographic mensen inspireren om de pracht, veelzijdigheid én kwetsbaarheid van onze planeet en haar bewoners vast te leggen.

  Lees verder
 2. Hoe maak je een landschapsfoto die eruit ziet als een schilderij?
  Vanmiddag zag ik een tafereel voor me dat me deed denken aan het werk van landschapsschilders halverwege de 19e eeuw, zoals bijvoorbeeld Willem Roelofs. Alleen, thuisgekomen, was het verschrikkelijk moeilijk om de juiste toon te verkrijgen. Ik ben er ruim twee uur aan bezig geweest met Photoshop.

  Lees verder
 3. Record Nederlands Fotomuseum: 100.000 bezoekers
  Op 11 december 2019 werd de 100.000e bezoeker van het Nederlands Fotomuseum verwelkomd. Nooit eerder in zijn bestaan trok het museum zoveel bezoekers als in 2019 en groeide het bezoekersaantal met 12 procent.

  Lees verder
 4. Portretfoto tip: Laat je model wegkijken
  Bij een portretfoto ben je wellicht geneigd je model recht in de camera te laten kijken. Zo kun je als kijker immers ook oogcontact met het model krijgen. Het is echter ook erg mooi om je model juist weg te laten kijken in een foto.

  Lees verder
 5. Het Perfecte Plaatje; nachtdocu en trash the dress
  Vanavond was de halve finale van Het Perfecte Plaatje. De drie overgebleven BN'ers mochten weer aan de slag met twee opdrachten. Voor de eerste opdracht moesten ze drie documentaire foto's maken van een nachtwerker. De tweede shoot was een Trash the Dress shoot.

  Lees verder
JSN Sky template designed by JoomlaShine.com