U bevindt zich hier: HomeNieuwsPhotofacts.nl

Photofacts

Photofacts
 1. Canon EOS 850D: snelle middenklasse spiegelreflex met 4K-video
  Canon heeft onlangs de EOS 850 spiegelreflexcamera aangekondigd. Het is de opvolger van de EOS 77D en 800D uit 2017. Ook deze camera heeft een APS-C 24,2-megapixelsensor. Nieuw zijn de beeldprocessor en een 4k-filmfunctie.

  Lees verder
 2. Nieuwe Fujifilm X-T4-systeemcamera met gestabiliseerde sensor
  De nieuwe Fujifilm X-T4 systeemcamera heeft, net als de X-H1, een gestabiliseerde sensor, een verbeterde autofocus en een volledig uitklapbare lcd. Deze vijfassige stabilisatie zou goed zijn voor een winst van 6,5 stops. Voorganger, de X-T3 had nog geen gestabiliseerde sensor.

  Lees verder
 3. Mijlpaal: 30 jaar Photoshop!
  's Werelds bekendste fotobewerkingsprogramma vierde onlangs haar 30e verjaardag. Photoshop is niet alleen een icoon in de creatieve wereld, foto-shoppen is zelfs een officieel werkwoord geworden in de Nederlandse taal.

  Lees verder
 4. CameraNU.nl opent winkel in Groningen
  CameraNU.nl opent op 26 februari een vestiging in Groningen. De winkel van Foto Vaszlovszky aan de Meeuwerderweg 10 in Groningen is overgenomen en gaat verder onder de vlag van CameraNU.nl.

  Lees verder
 5. De Fotografiebijbel naar de drukker! Ontvang nu gratis
  Yeah! Deze week is ie naar de drukker gegaan! Ik heb het over ons nieuwste boek: De Fotografiebijbel. Na het succes van mijn vorige boek De Portretbijbel, nu een nieuw boek met maar liefst 105 fotografietips.

  Lees verder
JSN Sky template designed by JoomlaShine.com